ELYSIAN POSITIVE FEEDBACK : SERUM FOUNDATION

11:00 AM



"Setelah 3 minggu guna Serum Foundation ni... Saya terpaksa akur yang FOUNDATION ni seriusss best sangat!"
.
Kan dah kata.. Serum Foundation ni bukan saja sorok masalah masalah di wajah kita tau. Bukan setakat FULL COVERAGE FOUNDATION. Tetapi... Memberikan keanjalan pada wajah. Garis garis halus dan eye bag pun bole berkurang yuols.
.
Customer yang puas hati memang akan share feedback ikhlas pada kami setiap hari. Setiap hari kami terima banyak sangat feedback positif dari pengguna. Dan mereka semua ikhlas. Terharu tau admin.
.
Tolak tepi foundation ratus ratus. Boleh jimat untuk perkara lain. Guna je Serum Foundation Elysian Cosmetic nk. RM60 tahan 3-4 bulan tau. Bergantung pada cara penggunaan.

PRODUK KECANTIKAN ELYSIAN SETANDING PRODUK ANTARABANGSA

9:38 PM


BANGGA YUOLS PEGI KLINIK KECANTIKAN JUMPA PRODUK GENG ELYSIAN๐Ÿ˜ฑ
.
Nampak tak produk dekat klinik klinik kulit pun guna produk yang collaborate dengan RAHN SWITZERLAND tau. Elysian bukan product calang calang tau. Telah mendapat pengiktirafan mcm produk dekat klinik kecantikan kulit.
.
Kami bantu mereka yang nak cantik secara sihat, selamat dan paling penting terbukti berkesan dengan ribuan feedback pengguna. Kami tak nak janjikan cantik secara drastik. Pakai hari ini.. Esok jerawat tiba tiba kecut muka jadi putih melepak!
.
Tapi yang biasa guna produk produk dari klinik kecantikan.. Klinik penjagaan kulit.. Produk yang bertaraf antarabangsa beribu ribu tapi memberi kecantikan yang semulajadi, sihat dan selamat untuk kesihatan. Yang biasa guna akan faham kesan produk Elysian ni tau.
.
Nak fefeling cantik guna produk bertaraf antarabangsa dan setanding produk produk di klinik kecantikan? Jom whatsapp saya. Saya guide explain untuk bantu anda buat pilihan yang terbaik untuk kulit anda.

TREATMENT MATTE LIP

9:36 PM


Dulu ada 4 warna sekarang dah 6 warna. Gara gara permintaan luar biasa #elysianlovers
.
Macam biasa sebut je Elysian cosmetic kena ingat sambil make up sambil jaga kulit. Treatment matte Elysian Cosmetic ni bukan je bagi warna yang cantik dan mewah macam ni.

Tapi sambil pakai lipmatte akan dapat kesan:

๐Ÿ’„ Bibir lembap
๐Ÿ’„ Ringan
๐Ÿ’„Bibir gelap dan bertukar merah selepas dicuci
๐Ÿ’„ Warna yang pigemented terus meresap ke dalam bibir dan bibir jadi lembap!

Penangan bahan bahan natural yang terbukti berkesan merawat bibir kering dan gelap:

๐Ÿ’„ Diperkaya dengan minyak habbatussauda untuk melembap dan memerahkan bibir secara semulajadi.

๐Ÿ’„ Mengandungi Vitamin E untuk mengatasi masalah bibir lebam dan gelap.

๐Ÿ’„Mengandungi shea butter dan minyak argan untuk melembapkan bibir dan memungilkan bibir.

❌ TANPA PARABEN

WHATSAPP: 019 471 9038

Popular Posts

Like us on Facebook

Flickr Images